Home ยป Bedrijfshal kopen
  • ✓ Duurzame vastgoed-ontwikkeling
  • ✓ Van initiatief tot en met oplevering
  • ✓ Onafhankelijke projectontwikkelaar

Wilt u een bedrijfshal kopen die aan al uw wensen voldoet? Dan kunnen wij u bij Opus Vastgoed hierbij helpen. Regelmatig hebben wij projecten met bedrijfsunits in ontwikkeling die wellicht aan uw wensen voldoen. Wij staan u ook graag bij tijdens het volledige proces naar een bedrijfshal op maat, vanaf het eerste initiatief tot aan de oplevering van het pand. Door korte en directe communicatielijnen en realistische planningen op te stellen, hopen wij ook met u een succesverhaal neer te zetten.


Op zoek naar een bedrijfshal?

Een bedrijfshal kopen? Zo helpen wij u!

Zoekt u een makelaar die een bedrijfsruimte voor u kan realiseren of u kan helpen bij het kopen van een bedrijfshal? Wij kunnen het allemaal. Voordat u een bedrijfshal kunt kopen, analyseren wij of uw behoefte aansluit bij één van onze lopende projecten. Desgewenst kunnen wij ook de mogelijkheden voor een door u geselecteerde locatie onderzoeken. Opus Vastgoed kan een brede analyse van de mogelijkheden uitvoeren, om zo het beste beeld te krijgen voor uw nieuwe bedrijfshuisvesting. Tijdens het gehele proces streven wij naar een goede samenwerking met bouwers en alle andere betrokken partijen, zoals architecten en adviseurs. Ook zorgen wij voor heldere planningen, strak documentbeheer en duidelijke afspraken. We verliezen het einddoel nooit uit het oog en staan u van begin tot einde bij in het kopen van een bedrijfshal. Bent u niet op zoek naar een volledige bedrijfshal met meerdere gebouwen, maar zoekt u slechts naar een nieuwbouwbedrijfspand voor uw onderneming? Ook daar helpen we u bij.

Bekijk onze projecten

Wilt u een bedrijfshal kopen en zoekt u naar ondersteuning tijdens het proces om dit te realiseren? Bij ons krijgt u de hulp die u nodig heeft. Bekijk gerust eens onze projecten om een nog beter beeld van ons te krijgen. Ook is het mogelijk om contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer +31 (0)20 261 76 24.