Home ยป Bedrijfspand kopen en verhuren
  • ✓ Duurzame vastgoed-ontwikkeling
  • ✓ Van initiatief tot en met oplevering
  • ✓ Onafhankelijke projectontwikkelaar

Een bedrijfspand kopen en daarna verhuren is uiteraard een goed idee. De weg ernaartoe is alleen wat lastiger. Gelukkig zijn wij er om u daarbij te helpen. Het is op dit moment absoluut een goede investering om een bedrijfspand te kopen en verhuren, maar het moet alleen wel op de goede en meest voordelige manier worden aangepakt.


Wilt u uw bedrijfspand kopen en verhuren?

Als investering een bedrijfspand kopen en verhuren

Wij zijn dé makelaar voor uw bedrijfsruimte. Wilt u een bedrijfspand kopen en verhuren, of zoekt u simpelweg een nieuw project? Wij staan graag voor u klaar. Met onze jarenlange ervaring hebben wij al veel succesvolle projecten neergezet en ondersteund. We hebben oudere gebouwen een nieuw bestemmingsplan gegeven maar we zijn ook in te zetten voor de bouw van nieuwbouwbedrijfspanden. Tijdens onze projecten zorgen wij er altijd voor dat er een goede samenwerking tussen de bouwers en andere partners plaatsvindt, zodat iedereen tevreden is met het resultaat.

Kom nu met ons in contact

Bent u op zoek naar een goede bedrijfspandbouwer? Of iemand die een mkb-bedrijfsunit kan aanpakken volgens uw plannen? We vertellen u graag tijdens een eerste gesprek wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Via ons contactformulier heeft u de mogelijkheid om uw eerste vragen te stellen en vervolgens komen wij zo snel mogelijk bij u terug.