Home » Bedrijfspand kopen en verhuren
  • ✓ Duurzame vastgoed-ontwikkeling
  • ✓ Van initiatief tot en met oplevering
  • ✓ Onafhankelijke projectontwikkelaar

Overweegt u een bedrijfspand te kopen en terug te verhuren? Opus Vastgoed uit Amsterdam staat klaar om u te begeleiden bij de aankoop van een pand dat potentie heeft voor waardestijging en een aantrekkelijk rendement. Een bedrijfspand kopen en verhuren is een slimme manier om uw investeringsportfolio te diversifiëren en een passief inkomen te genereren.


Wilt u uw bedrijfspand kopen en verhuren?

De kracht van een bedrijfspand te kopen en weer te verhuren

Een bedrijfspand kopen en verhuren biedt substantiële voordelen. Het creëert een langdurige inkomstenbron en kan dienen als investering die meegroeit met de markt. Met Opus Vastgoed krijgt u toegang tot premium kantoorpanden die te koop staan die voldoen aan de eisen van hedendaagse ondernemers. Het bedrijfspand kopen en verhuren is bij ons een transparant en gestroomlijnd proces, waarbij we u voorzien van deskundig marktadvies en beheerservices. Bovendien gaan wij ook mee op zoek naar potentiële geïnteresseerde kopers.

Kies ons als uw partner in vastgoedontwikkeling

Als uw projectontwikkelaar zetten wij ons in voor uw succes. Wanneer u besluit een bedrijfspand te kopen om weer te verhuren of om uw bedrijfspand terug te verkopen, bieden wij ondersteuning om de maximale waarde te realiseren. Kies voor onze diensten en ontdek dat wij u helpen bij groei en rendement van uw investeringen.