Home » Bedrijfspand verkopen
  • ✓ Duurzame vastgoed-ontwikkeling
  • ✓ Van initiatief tot en met oplevering
  • ✓ Onafhankelijke projectontwikkelaar

Wilt u uw bedrijfspand verkopen? Opus Vastgoed uit Amsterdam is de partner die u zoekt. Wij nemen de verkoop van uw vastgoed onder handen en brengen het met onze expertise weer aantrekkelijk op de markt. Een bedrijfsruimte verkopen is een belangrijke financiële beslissing, en wij zorgen dat dit proces soepel en winstgevend verloopt.


Wilt u een bedrijfspand verkopen?

De meerwaarde van uw bedrijfspand te laten verkopen door een specialist

Uw bedrijfsunit verkopen via een gespecialiseerde partij zoals Opus Vastgoed heeft meerdere voordelen. Wij zijn niet alleen een professionele projectontwikkelaar maar fungeren ook als uw adviseur en marketeer. Als u een bedrijfshal wilt verkopen, kunnen wij door middel van doelgerichte aanpassingen de waarde aanzienlijk verhogen. Bij het verkopen van een bedrijfsunit staat het genereren van maximale opbrengst centraal. Onze kennis van de markt en netwerk van investeerders van bedrijfsunits verzekeren een snelle en effectieve verkoop. Wij helpen niet alleen om uw bedrijfsruimte rechtstreeks aan een partij te verkopen, soms kijken we ook naar de mogelijkheden om uw bedrijfshal zelf aan te kopen om deze op te waarderen. Wij staan namelijk bekend om duurzame vastgoedontwikkeling, wat inhoudt dat we vastgoed met een grote marktwaarde herontwikkelen. Het is dus zeker ook de moeite om te luisteren naar onze ideeën om uw bedrijfshal misschien aan ons te verkopen.

Kies voor ons partnerschap voor optimaal resultaat

Als u kiest voor onze firma bij het verkopen van een bedrijfsruimte, kiest u voor een zorgvuldige benadering en een effectieve samenwerking met bouwers. Wij waarborgen de verkoop van onroerend goed met een strategische visie en een grondige kennis van zaken. Onze aanpak bij het verkopen van een bedrijfspand is ontworpen om u te ontzorgen en de beste verkoopvoorwaarden te realiseren. Vertrouw op ons, uw bondgenoot in het succesvol verkopen van een bedrijfspand. Schakel ons in door contact met ons op te nemen.