Home » Bedrijfspand verkopen
  • ✓ Duurzame vastgoed-ontwikkeling
  • ✓ Van initiatief tot en met oplevering
  • ✓ Onafhankelijke projectontwikkelaar

Uw bedrijfspand verkopen is een hele klus en een waar u vaak wel wat hulp bij nodig zult hebben. Gelukkig is Opus Vastgoed er om u hierin te ondersteunen. U heeft de mogelijkheid om zelf mee te zoeken naar een nieuwe koper en wij zorgen ervoor dat u, en de andere partij, goed begeleid worden. Op die manier hoeft u zelf geen onnodige risico’s te nemen als u een bedrijfsruimte wilt verkopen.


Wilt u een bedrijfspand verkopen?

Professionele hulp wanneer uw bedrijfspand of bedrijfshal gaat verkopen

Als u uw bedrijfspand wilt verkopen, heeft u natuurlijk wel iemand nodig die er verstand van heeft en weet hoe u een klus als deze het beste kunt aanpakken. Wij fungeren als een makelaar voor bedrijfsruimtes op het moment dat u uw bedrijfsunit gaat verkopen. We vragen wel om ervoor te zorgen dat u tijdens onze eerste afspraak de basisgegevens van het project of pand al bij de hand heeft. Op die manier kunnen we makkelijker en sneller te werk gaan als we uw kantoorpand te koop willen zetten. Naast het feit dat het slim is om deze basisgegevens bij de hand te hebben wanneer u uw bedrijfshal gaat verkopen, vinden wij het ook prettig als u zelf al heeft nagedacht over een redelijke prijs voor het gebouw. Waar gaat u mee akkoord en waarover moet er nog onderhandeld worden? Natuurlijk kunnen we dit altijd nog verder bespreken tijdens de afspraak over het verkopen van uw bedrijfsunit. Wij denken ook graag mee als u van plan bent om zelf een bedrijfspand te kopen en te verhuren. Dat is natuurlijk een erg slim idee, maar het vergt ook wat tijd en ervaring. Daarom helpen wij u hier graag mee verder, net als met het opnieuw verhuren óf verkopen van uw bedrijfsruimte.

Maak een afspraak in ons kantoor

Maak nu een afspraak als u uw bedrijfspand wilt verkopen, of als u zelf een ander pand wilt kopen. Het is ook mogelijk om zelf een volledig nieuw pand te laten bouwen en ons daarvoor in te schakelen. Wij hebben, als onafhankelijk projectontwikkelaar, veel ervaring op het gebied van projectontwikkeling van kantoorruimte. Daarnaast hebben we nog veel andere geslaagde projecten waar we u tijdens onze afspraak graag meer over vertellen. Voor het verkopen van een bedrijfshal, bedrijfsunit of bedrijfsruimte, zit u goed bij onze specialisten. Wij helpen u graag verder gedurende het volledige proces.