Home » Bedrijfspandbouwer
  • ✓ Duurzame vastgoed-ontwikkeling
  • ✓ Van initiatief tot en met oplevering
  • ✓ Onafhankelijke projectontwikkelaar

Opus Vastgoed wil de beste bedrijfspandbouwer, investeerder en resterende partners bij elkaar brengen, om zo tot het best mogelijke resultaat te komen. Wij hebben als projectontwikkelaar een grote passie voor ons vak. Daarom proberen wij vakkundige mensen bij elkaar te brengen die een werkend en succesvol plan kunnen uitwerken en uitvoeren.


Op zoek naar een bedrijfspandbouwer?

Vind via ons de beste bedrijfspandbouwer

Of u nu op zoek bent naar een makelaar voor uw bedrijfsruimte of een bedrijfspandbouwer, via ons vindt u de persoon die u nodig heeft. Ook als het gaat om panden kopen of verkopen staan wij voor u klaar. Heeft u een groot bedrijf en bent u op zoek naar een mkb-bedrijfsunit? Of wilt u een grote bedrijfshal kopen op maat van uw bedrijf? Wij weten hoe u dat voor elkaar kunt krijgen en helpen u hier dus maar al te graag bij. We zetten ons in om u zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens dit volledige proces en zijn erbij van het plan tot de oplevering van uw bedrijfspand.

Bekijk onze projecten

Als bedrijfspandbouwer zijn wij de beste onafhankelijke projectontwikkelaar voor uw kantoorruimte en luisteren we graag naar uw plannen. Wij verrichten zelf due diligence-onderzoek om eventuele risico’s te inventariseren bij het aankopen en verkopen van onroerend goed. Wilt u met ons in contact komen met betrekking tot een van deze zaken? Vul ons contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.