Onze focus

Als gedegen vastgoed adviseur of als mede participant realiseren we projecten van initiatief tot en met oplevering. Maar ook in de afzonderlijke fases van een project kunnen we onze kennis en expertise bijdragen. Wij streven naar samenwerkingen met beleggers, investeerders en bouwers.

Vastgoed
VERANTWOORDELIJK VOOR HELE OF GEDEELTELIJKE PROCES

Iedere cliënt is anders en iedere hulpvraag ook. Dat zorgt er automatisch voor dat ieder traject anders is. Onze toewijding en betrokkenheid is echter overal hetzelfde. We hebben namelijk het beste met onze cliënten voor. Benieuwd wat we voor jou (of een van je cliënten) kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Vastgoed
Realisatie
TRANSPARANT VAN A TOT Z

Opus Vastgoed stuurt op bouw- en advieskosten en bewaakt ze zorgvuldig tijdens het gehele proces. We werken met heldere planningen, duidelijke afspraken en een strak documentenbeheer. Daarbij houden we de neuzen in dezelfde richting en verliezen we het einddoel geen moment uit het oog. Dit doen we door alle teamleden continu op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. En ervoor te zorgen, dat ieder teamlid verantwoordelijk wordt gemaakt voor haar bijdrage aan het eindresultaat.

Onroerend goed
GEDEGEN ONDERZOEK VOORAF

Voorafgaand aan de aankoop van vastgoed is een gedegen en zorgvuldig due diligence-onderzoek onmisbaar. Om een helder beeld van het object te krijgen, kan Opus Vastgoed een brede analyse van de eventuele aankoop uitvoeren. Een vast onderdeel van het due diligence-onderzoek vormt ook de technische inspectie. Deze inspectie geeft een goed beeld van de kwaliteit van het vastgoed en de te verwachten kosten in de toekomst. Een belangrijke informatiebron voor de aankooponderhandelingen.

Due diligence