Home » Investeerders bedrijfsunits
  • ✓ Duurzame vastgoed-ontwikkeling
  • ✓ Van initiatief tot en met oplevering
  • ✓ Onafhankelijke projectontwikkelaar

Voor investeerders in bedrijfsunits biedt de huidige markt aantrekkelijke kansen. Het bezit van een bedrijfsunit als investering kan een stabiel rendement opleveren, met Opus Vastgoed uit Amsterdam als uw deskundige partner. Investeerders in bedrijfsunits kiezen voor zekerheid en groeipotentieel, eigenschappen die onze projecten definiëren. Onze units zijn strategisch gelegen en voldoen aan de eisen van hedendaagse bedrijven, waardoor ze een waardevol onderdeel van uw portefeuille kunnen zijn.


Op zoek naar een investeerders?

Potentie van bedrijfsunits voor investeerders

Het is een aantrekkelijke tijd voor investeerders in bedrijfsunits om de markt te betreden. Het aankopen en vervolgens verhuren van bedrijfsunits aan ondernemers biedt een dualiteit van voordelen: een directe inkomstenstroom en waardestijging over tijd. Met de expertise van ons als projectontwikkelaar voor bedrijfsruimtes staan wij garant voor projecten die aantrekkelijk zijn voor zowel beleggers in bedrijfspanden als de eindgebruikers. De keuze voor een nieuwbouwbedrijfspand kan bijvoorbeeld voordelen bieden zoals moderne faciliteiten en minder onderhoud, wat het voor beleggers in een bedrijfshal en investeerders in bedrijfsunits aantrekkelijk maakt.

Kis voor onroerend goed als belegging

Onze diensten omvatten een volledig spectrum aan mogelijkheden voor beleggers in een bedrijfshal en investeerders in bedrijfspanden. Wanneer u overweegt een bedrijfspand te kopen en terug te verhuren, zijn wij de partner die u kan begeleiden bij elke stap. Het investeren in onroerend goed blijft een bewezen methode voor vermogensopbouw, en met onze projecten verzekert u zich van een plaats in de voorhoede van deze solide markt. Ontdek met ons de kansen die wachten en laat ons u adviseren over hoe onze projecten uw portfolio kunnen versterken.