Home ยป Investeerders bedrijfsunits
  • ✓ Duurzame vastgoed-ontwikkeling
  • ✓ Van initiatief tot en met oplevering
  • ✓ Onafhankelijke projectontwikkelaar

Bent u op zoek naar investeerders voor uw bedrijfsunits? Dan kan Opus Vastgoed u hierbij helpen. Als onafhankelijk projectontwikkelaar helpen wij onze partners in het volledige proces bij de zoektocht naar de beste beleggers voor bedrijfspanden. Wij streven naar een zo goed mogelijke samenwerking met investeerders voor uw bedrijfshal of bedrijfsunits. Via onze partners en het grote netwerk dat we in de loop van de jaren hebben opgebouwd, verzekeren we u dat we een investeerder vinden die perfect bij u en uw bedrijfsunits aansluit.


Op zoek naar een investeerders?

Samen vinden we investeerders voor uw bedrijfsunits

Wanneer u zoekt naar investeerders of beleggers voor bijvoorbeeld een bedrijfsunit of een bedrijfshal, dan kunnen wij u hierbij helpen. Dankzij onze hands-on mentaliteit en volledige toewijding aan uw project, zorgen wij ervoor dat u snel beleggers vindt die willen investeren in uw bedrijfshal. Een nieuwbouwbedrijfspand is natuurlijk leuk om te hebben, maar het blijft wel een flinke investering. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de financiering eerst rond is en u genoeg beleggers voor uw bedrijfspanden gevonden heeft, voordat u daadwerkelijk een bedrijfshal kunt kopen. Naast beleggers zijn er ook investeerders die graag meewerken aan het project van een bedrijfshal of bedrijfspanden. Er zijn dus meerdere opties, zodat u zich niet druk hoeft te maken over de financiering van uw nieuwe bedrijfspand. Ook als u een bedrijfspand wilt kopen en weer verhuren zijn er verschillende mogelijkheden.

Kom met ons in contact

Wilt u ons benaderen omdat u op zoek bent naar beleggers of investeerders voor uw bedrijfshal, bedrijfspanden of bedrijfsunit? Of bent u op zoek naar een makelaar voor uw bedrijfsruimte? Op ons kunt u rekenen. Wij zorgen dat het proces op de juiste manier in gang wordt gezet. Met onze ervaring durven wij ook u gegarandeerd succes te beloven. Dankzij onze kennis en ervaring denken wij met u mee over verschillende mogelijkheden. Als projectmanager zijn we gespecialiseerd in verschillende gebieden en sectoren van de vastgoedmarkt. Zodoende helpen wij u niet alleen bij het vinden van investeerders voor uw bedrijfsunits, maar ook bij het realiseren van andere projecten. Voor vragen kunt u ons bereiken op het telefoonnummer +31 (0)20 261 76 24.