Home ยป Kantoorpand te koop
  • ✓ Duurzame vastgoed-ontwikkeling
  • ✓ Van initiatief tot en met oplevering
  • ✓ Onafhankelijke projectontwikkelaar

Bent u op zoek naar een kantoorpand of heeft u er zelf een te koop staan? Wij helpen u in uw zoektocht naar een geschikt pand, of in die naar de juiste persoon om het pand over te nemen. We maken graag een afspraak om samen met u te bespreken wat voor kantoorpand u precies zoekt of te koop heeft staan. In dat laatste geval bespreken we wie een geschikte kandidaat zou kunnen zijn om dit pand van u over te nemen.


Op zoek naar een kantoorpand?

Heeft u een kantoorpand te koop staan?

Zoekt u een makelaar om uw bedrijfsruimte te verkopen? Via ons grote netwerk en verschillende partners vinden wij de geschikte nieuwe eigenaar, wanneer uw kantoorpand te koop staat. Wij zorgen ervoor dat u uw bedrijfspand kunt verkopen, op een zo kort mogelijke termijn. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een nieuwbouwproject, wanneer u zelf een kantoorpand wilt kopen en volledig naar uw wensen wilt laten bouwen. Samen met een projectontwikkelaar voor kantoorruimtes creëren wij prachtige panden met een mooie eindbestemming. Tijdens dit proces streven wij naar goede samenwerkingen met u, maar ook met investeerders voor de bedrijfsunit. Op die manier proberen we telkens het beste resultaat te behalen zodat iedereen tevreden is.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Wij helpen graag met uw kantoorpand dat te koop staat, of het te koop zetten van dit pand. Samen kunnen we uitgebreid overleggen over de mogelijkheden en wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u zelf een bedrijfshal kopen? Ook daarvoor kunt u ons inschakelen. Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u ons contactformulier invullen. Verder zijn wij telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer +31 (0)20 261 76 24.