Home ยป Mkb-bedrijfsunit
  • ✓ Duurzame vastgoed-ontwikkeling
  • ✓ Van initiatief tot en met oplevering
  • ✓ Onafhankelijke projectontwikkelaar

Wij zijn vaak op zoek naar een mkb-bedrijfsunit dat we kunnen opkopen. Als u een pand heeft dat u wilt verkopen, zijn wij dus zeker de juiste partij om mee te in gesprek te gaan. Naast dat wij panden opkopen, hebben we ze ook vaak in de verkoop staan. Heeft u zelf geen panden of units te koop, maar bent u juist op zoek naar een nieuw pand? Ook dan kunnen wij een afspraak inplannen en met u in overleg gaan over een eventuele samenwerking.


Op zoek naar een bedrijfsruimte?

Voor een mkb-bedrijfsunit moet u bij ons zijn

Wij zijn dé makelaar voor uw bedrijfsruimte, zoals bijvoorbeeld een mkb-bedrijfsunit. Wij handelen in panden en we zijn er dus vaak naar op zoek, maar we verkopen er ook zelf. Als u een bedrijfshal wilt kopen, kunnen wij u op weg helpen. Door een goede samenwerking met onze partners kunnen wij u koppelen aan de geschikte investeerders voor uw toekomstige bedrijfsunits. Wij zijn van begin tot eind bij uw (ver)koop-proces betrokken en zorgen ervoor dat de zaken zo goed en zo vlot mogelijk verlopen. In het geval van verkoop van onroerend goed, zullen wij zorgen dat er due diligence-onderzoek wordt verricht om eventuele risico’s tijdig te ontdekken en te verhelpen. Bij ons krijgt u de garantie dat we een mkb-bedrijfsunit voor u kunnen vinden dat volledig aan uw wensen voldoet.

Maak nu een afspraak

Weet u niet precies hoe u de verkoop of koop van een mkb-bedrijfsunit moet aanpakken? Wij zijn er om u te helpen en om het proces zo vlot mogelijk te laten verlopen. U kunt vertrouwen op onze expertise en kennis, en wij doen simpelweg en zo goed mogelijk ons werk. Plan snel een afspraak in om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.