Home » Onroerend goed verkoop
  • ✓ Duurzame vastgoed-ontwikkeling
  • ✓ Van initiatief tot en met oplevering
  • ✓ Onafhankelijke projectontwikkelaar

Het is redelijk lastig om uw onroerend goed op de juiste manier in de verkoop te krijgen. Er moet een notariële akte opgesteld worden en deze moet door beide partijen ondertekend worden. Om zeker te weten dat dit allemaal op de juiste manier gebeurt, is het mogelijk om ons hierbij te betrekken. Wij hebben al vele projecten begeleid en zorgen dat ook uw project op de juiste manier én netjes wordt afgerond.


Wilt u uw onroerend goed verkopen?

Uw onroerend goed in de verkoop zetten? Wij helpen!

Om te zorgen dat uw ontroerend goed op de juiste manier in de verkoop komt, kunt u beroep doen op onze kennis en ervaring. Wij zijn dé makelaar voor uw bedrijfsruimte en we zorgen ervoor dat u deze zo snel mogelijk van de hand kunt doen. Wilt u naast de verkoop van uw onroerend goed opnieuw zelf een pand kopen? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Wanneer u een bedrijfshal gaat kopen, kunnen wij u in de richting wijzen van de juiste partners of mensen die willen investeren. Heeft u een wens om een nieuw pand te laten bouwen? Daar kunnen wij u ook bij helpen. We streven telkens naar goede samenwerkingen met bouwers en zorgen dat iedereen weet wanneer er wat moet gebeuren. De bedrijfspandbouwers zorgen er in samenwerking en overleg met ons voor dat uw wensen ook echt werkelijkheid worden.

Plan een afspraak in

Zijn wij het bedrijf waar u naar op zoek bent? We komen graag met u in contact! Mocht u interesse hebben om een pand te kopen, in Tiel, Geldermalsen en Buren hebben wij units die leegstaan en die wij graag weer een nieuwe bestemming willen geven! Ook als u hulp nodig heeft bij onroerend goed in de verkoop zetten, zijn wij voor u bereikbaar op het telefoonnummer+31 (0)20 261 76 24.