Nieuwbouwbedrijfspand

Wanneer u overweegt een nieuwbouwbedrijfspand te realiseren, dan biedt Opus Vastgoed u toegang tot een scala aan hoogwaardige mogelijkheden. Wij hebben een reputatie opgebouwd in het ontwikkelen van nieuwbouw bedrijfsruimtes die voldoen aan de moderne eisen van bedrijvigheid, duurzaamheid en efficiëntie. Ieder nieuwbouw pand in ons portfolio is zorgvuldig ontworpen om flexibiliteit en functionaliteit te combineren, wat essentieel is voor elk groeiend bedrijf.

Investeer in de toekomst met een nieuwbouw bedrijfspand

Het investeren in een nieuwbouw bedrijfspand is een slimme zet voor zowel gevestigde bedrijven als startups. Deze gebouwen bieden niet alleen een moderne en professionele uitstraling, maar zijn ook efficiënter qua energiegebruik en onderhoud. Als projectontwikkelaar voor bedrijfsruimtes, zorgen wij ervoor dat ieder nieuwbouw bedrijfspand een waardevaste investering is. Dit maakt nieuwbouwbedrijfspanden kopen aantrekkelijk voor zowel direct gebruik als voor het verhuren aan derden. Wij luisteren naar uw wensen en zijn ook zeer realistisch of de ideeën voor uw nieuwbouwbedrijfsruimtes haalbaar zijn. Dit gaat zowel over de commerciële, technische maar ook juridische en maatschappelijke haalbaarheid. Overweegt u een bedrijfspand te kopen om te verhuren? Wij kunnen u voorzien van advies en ondersteuning op maat. Als u overweegt om nieuwbouwbedrijfspanden te kopen, is het inschakelen van ons bedrijf de beste keuze voor uw onderneming. Wij bieden deskundigheid in het ontwikkelen van nieuwbouwbedrijfsruimtes en ondersteunen u optimaal bij het kopen van nieuwbouwbedrijfspanden. Onze ervaring en marktkennis garanderen dat alle nieuwbouwbedrijfspanden die wij ontwikkelen de moeite waard zijn om te kopen als een waardevolle investering voor uw toekomst.

Schakel ons bedrijf in als uw partner in vastgoedontwikkeling

Bij Opus Vastgoed begrijpen we dat de keuze voor een nieuwbouwbedrijfspand meer is dan alleen een financiële beslissing. Het gaat om het creëren van een ruimte waarin uw bedrijf kan bloeien. Wij bieden niet alleen nieuwbouwbedrijfsruimtes aan, maar ook mkb-bedrijfsunits die perfect aansluiten op de behoeften van kleinere ondernemingen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe een samenwerking onze firma uw onderneming kan versterken.

De Hoge Weyse – Weesp (NH)

De Hoge Weyse, 23 duurzame luxe bedrijfsruimtes in Weesp. Voorzien van een A++++-label, vloerverwarming/- en koeling, warmtepomp en zonnepanelen

Strijkviertel 9 – Utrecht

Bedrijfsunits Strijkviertel 9. Gelegen op het bedrijventerrein en de gelijknamige doorgaande weg Strijkviertel worden 23 casco bedrijfsruimtes gerealiseerd in 2024.

Strijkviertel Gebouw 5 en 6 – Utrecht

Bedrijfsunits Strijkviertel-Utrecht. Gelegen op bedrijventerrein Strijkviertel aan de Overvliet komen gebouw 5 en 6 met totaal 36 casco bedrijfsruimtes.

Nieuwbouw bedrijfsruimtes de StartBaan

Langs de provinciale weg (N237) van Amersfoort naar Soesterberg, waar voorheen Mondileder was gevestigd, is vanaf september 2023 gestart met de bouw van 43 duurzame bedrijfsruimtes. Mondileder is verhuisd naar een nieuwe showroom in Baarn, vlak naast Nijhof en maakt ruimte voor het nieuwe businesspark ‘De StartBaan’.

Nieuwbouw Bosman Bedrijven Amersfoort

Op A1 locatie in Amersfoort ontwikkelen we aan de rand van Vathorst het nieuwe hoofdkantoor van De Bosman Bedrijven, onderdeel van Vinci Energies.

Burenvlijt – Gemeente Buren

Op 6 minuten rijden vanaf afslag Tiel-West aan de A15 liggen de 12 bedrijfsruimtes ‘Burenvlijt’. Oranjestad Buren ligt op steenworp afstand van Geldermalsen en Tiel.

De Rookerij – Huizen (NH)

De Rookerij in Huizen bestaat uit 25 bedrijfsruimtes in verschillende uitvoeringen. Twee of drie-laags, met overheaddeur of glazen pui op de bgg, Alle units worden opgeleverd met een energielabel A++.

Strijkviertel Gebouw 1, 2 en 3 – Utrecht

Bedrijfsunits Strijkviertel-Utrecht. Gelegen op bedrijventerrein Strijkviertel aan de Overvliet komen gebouw 1, 2 en 3 met totaal 48 casco bedrijfsruimtes.

Franciscusweg – Hilversum

Bedrijfsunits Hilversum. Aan de Franciscusweg komen 17 duurzame bedrijfsruimtes.

The Mayor, Amstelveen

Transformatie van het voormalige KPMG-kantoor, langs de A9 naar appartementen. Verkoopmanagement voor de vrije sector koopappartementen.

Computerweg, De Hoef Amersfoort

De ontwikkeling van nieuwbouwappartementen in combinatie met de verduurzaming van een bestaand kantoorgebouw in het Hoefkwartier Amersfoort.

Osdorper Ban, Amsterdam

Technical Due Diligence aankoop Kerk aan de Osdorper Ban 130 en 132 te Amsterdam voor de Stichting Sokka Gakkai International Nederland.

Naardervaart, Naarden

Op het bedrijventerrein Gooimeer-Zuid in Naarden is NaarderVaart ontwikkeld. Het project bestaat uit 14 duurzame bedrijfsunits waarvan de meeste zijn voorzien van een royaal dakterras en een architectonische gevelbekleding met verduurzaamd houten stijlen. De bedrijfsunits lenen zich uitstekend voor een 50/50 combinatie van bedrijfsruimte, showroom, opslag en kantoorgebruik.

Park Jeruzalem Watergraafsmeer, Amsterdam

Herontwikkelen van 2 woonblokken met 82 vrije sectorwoningen, 50% voor particuliere verkoop en 50% voor een eindbelegger. In opdracht van Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen.

Tuytpark, Heerhugowaard

Midden in een dorpse, rustieke omgeving ontwikkelen we Tuytpark in opdracht van een samenwerking tussen Hoorne Vastgoed en Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen. Tuytpark kenmerkt zich door hoogwaardige en duurzame woningen, vrijstaande woningen met garage, twee-onder-één-kap woningen met garage, levensloopbestendige woningen en eengezinsrijwoningen die gefaseerd in de verschillende deelgebieden…

Wiborg, Houthaven

Nieuwbouwontwikkeling van 87 appartementen in pakhuisstijl in opdracht van Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen.

Vechtenstijn, Utrecht

In het Utrechtse Zuilen is het bedrijvencomplex Vechtenstein gelegen. Een verouderd bedrijfsgebouw midden in een woonwijk. In samenwerking met de gemeente Utrecht wordt gewerkt aan de optimale invulling van deze plek waarbij wordt gestreefd naar een combinatie van wonen en werken in een duurzaam en vooral leefbaar gebouw dat de…

Willem Witsenplein, Den Haag

Herontwikkeling van het voormalige kantoor van de Octrooiraad naar 58 royale appartementen in opdracht van Wilma Wonen en Reshape Properties.