Over onze projecten

Als gedelegeerd ontwikkelaar of als mede participant ontwikkelen we projecten van initiatief tot en met oplevering. Maar ook in de afzonderlijke fases van een project kunnen we onze kennis en expertise bijdragen. Wij streven naar samenwerkingen met beleggers, investeerders en bouwers. Hieronder treft u een selectie van onze projecten.

Nieuwbouw bedrijfsruimtes de StartBaan

Langs de provinciale weg (N237) van Amersfoort naar Soesterberg, waar nu nog Mondileder is gevestigd, wordt vanaf september 2023 gestart met de bouw van 43 duurzame bedrijfsruimtes. Mondileder verhuist dan naar een nieuwe showroom in Baarn, vlak naast Nijhof en maakt ruimte voor het nieuwe businesspark ‘De StartBaan’.

Nieuwbouw Bosman Bedrijven Amersfoort

Op A1 locatie in Amersfoort ontwikkelen we aan de rand van Vathorst het nieuwe hoofdkantoor van De Bosman Bedrijven, onderdeel van Vinci Energies.

Burenvlijt – Gemeente Buren

Op 6 minuten rijden vanaf afslag Tiel-West aan de A15 liggen de 12 bedrijfsruimtes ‘Burenvlijt’. Oranjestad Buren ligt op steenworp afstand van Geldermalsen en Tiel.

De Rookerij – Huizen (NH)

Bedrijfsunits Strijkviertel-Utrecht. Ontsloten aan de Strijkviertel (voorheen de Meern) komen 48 casco bedrijfsruimtes.

Strijkviertel – Utrecht

Bedrijfsunits Strijkviertel-Utrecht. Ontsloten aan de Strijkviertel (voorheen de Meern) komen 48 casco bedrijfsruimtes.

Franciscusweg – Hilversum

Bedrijfsunits Hilversum. Aan de Franciscusweg komen 17 duurzame bedrijfsruimtes.

The Mayor, Amstelveen

Transformatie van het voormalige KPMG-kantoor, langs de A9 naar appartementen. Verkoopmanagement voor de vrije sector koopappartementen.

Computerweg, De Hoef Amersfoort

De ontwikkeling van nieuwbouwappartementen in combinatie met de verduurzaming van een bestaand kantoorgebouw in het Hoefkwartier Amersfoort.

Osdorper Ban, Amsterdam

Technical Due Diligence aankoop Kerk aan de Osdorper Ban 130 en 132 te Amsterdam voor de Stichting Sokka Gakkai International Nederland.

Naardervaart, Naarden

Op het bedrijventerrein Gooimeer-Zuid in Naarden is NaarderVaart ontwikkeld. Het project bestaat uit 14 duurzame bedrijfsunits waarvan de meeste zijn voorzien van een royaal dakterras en een architectonische gevelbekleding met verduurzaamd houten stijlen. De bedrijfsunits lenen zich uitstekend voor een 50/50 combinatie van bedrijfsruimte, showroom, opslag en kantoorgebruik.

Park Jeruzalem Watergraafsmeer, Amsterdam

Herontwikkelen van 2 woonblokken met 82 vrije sectorwoningen, 50% voor particuliere verkoop en 50% voor een eindbelegger. In opdracht van Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen.

Tuytpark, Heerhugowaard

Midden in een dorpse, rustieke omgeving ontwikkelen we Tuytpark in opdracht van een samenwerking tussen Hoorne Vastgoed en Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen. Tuytpark kenmerkt zich door hoogwaardige en duurzame woningen, vrijstaande woningen met garage, twee-onder-één-kap woningen met garage, levensloopbestendige woningen en eengezinsrijwoningen die gefaseerd in de verschillende deelgebieden…

Wiborg, Houthaven

Nieuwbouwontwikkeling van 87 appartementen in pakhuisstijl in opdracht van Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen.

Vechtenstijn, Utrecht

In het Utrechtse Zuilen is het bedrijvencomplex Vechtenstein gelegen. Een verouderd bedrijfsgebouw midden in een woonwijk. In samenwerking met de gemeente Utrecht wordt gewerkt aan de optimale invulling van deze plek waarbij wordt gestreefd naar een combinatie van wonen en werken in een duurzaam en vooral leefbaar gebouw dat de…

Willem Witsenplein, Den Haag

Herontwikkeling van het voormalige kantoor van de Octrooiraad naar 58 royale appartementen in opdracht van Wilma Wonen en Reshape Properties.