Nieuwbouwbedrijfspand

Als zelfstandig of gedelegeerd ontwikkelaar of als mede-participant, ontwikkelen we projecten van initiatief tot en met oplevering, zoals bijvoorbeeld een nieuwbouwbedrijfspand. Heeft u geen plannen om zelf nieuwbouwbedrijfsruimtes te realiseren? Wij helpen u ook verder bij het kopen van nieuwbouwbedrijfspanden. Daarnaast kunnen we onze kennis en expertise bijdragen in de afzonderlijke fases van een project en u ondersteunen. Wij streven naar samenwerkingen met beleggers, investeerders en bouwers. En hopelijk ook met u, wanneer u nieuwbouwbedrijfsruimtes wilt aanschaffen.

Met onze hulp heeft u binnenkort een nieuwbouwbedrijfspand

Dankzij onze expertise zijn wij in staat om voor u een prachtig nieuwbouwbedrijfspand neer te zetten of er een te vinden dat te koop wordt aangeboden. Wij beseffen dat iedere klant anders is en iedere vraag om hulp en ondersteuning is dat dus ook. Dat zorgt er automatisch voor dat ook elk traject rondom het kopen van nieuwbouwbedrijfspanden anders is. Het ene jaar gaan wij de samenwerking met u aan, als makelaar van een nieuwe bedrijfsruimte, eventueel in de vorm van een nieuwbouwbedrijfspand. In de maanden nadien kan het dan weer dat we bezig zijn met de verkoop van onroerend goed. Ondertussen helpen we andere klanten, of u, ook verder met het kopen van een bedrijfshal die kan dienen als bedrijfspand. Ondanks de grote verschillen in al deze projecten en de specifieke wensen van onze klanten, is onze toewijding en betrokkenheid in al onze projecten even groot. Wij hebben namelijk het beste voor met u, en met uw plannen om nieuwbouwbedrijfsruimtes te realiseren.

Neem contact met ons op

Wij staan voor u klaar om u te helpen met het realiseren van uw nieuwbouwbedrijfspand of meerdere bedrijfsruimtes. Wij hebben alle kennis in huis om samen te kijken of uw plan om nieuwbouwbedrijfsruimtes te realiseren haalbaar is. Zo bespreken we samen de commerciële, technische, juridische en maatschappelijke factoren die hierbij meespelen. Daarnaast kunnen we u ook helpen bij uw kantoorpand dat te koop staat. Of wilt u misschien eerder een bedrijfspand kopen of verhuren? Ook daar kunnen we u bij helpen. Bent u benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen wanneer u nieuwbouwbedrijfspanden wilt kopen? Neem dan contact met ons op.

Nieuwbouw bedrijfsruimtes de StartBaan

Langs de provinciale weg (N237) van Amersfoort naar Soesterberg, waar nu nog Mondileder is gevestigd, wordt vanaf september 2023 gestart met de bouw van 43 duurzame bedrijfsruimtes. Mondileder verhuist dan naar een nieuwe showroom in Baarn, vlak naast Nijhof en maakt ruimte voor het nieuwe businesspark ‘De StartBaan’.

Nieuwbouw Bosman Bedrijven Amersfoort

Op A1 locatie in Amersfoort ontwikkelen we aan de rand van Vathorst het nieuwe hoofdkantoor van De Bosman Bedrijven, onderdeel van Vinci Energies.

Burenvlijt – Gemeente Buren

Op 6 minuten rijden vanaf afslag Tiel-West aan de A15 liggen de 12 bedrijfsruimtes ‘Burenvlijt’. Oranjestad Buren ligt op steenworp afstand van Geldermalsen en Tiel.

De Rookerij – Huizen (NH)

Bedrijfsunits Strijkviertel-Utrecht. Ontsloten aan de Strijkviertel (voorheen de Meern) komen 48 casco bedrijfsruimtes.

Strijkviertel – Utrecht

Bedrijfsunits Strijkviertel-Utrecht. Ontsloten aan de Strijkviertel (voorheen de Meern) komen 48 casco bedrijfsruimtes.

Franciscusweg – Hilversum

Bedrijfsunits Hilversum. Aan de Franciscusweg komen 17 duurzame bedrijfsruimtes.

The Mayor, Amstelveen

Transformatie van het voormalige KPMG-kantoor, langs de A9 naar appartementen. Verkoopmanagement voor de vrije sector koopappartementen.

Computerweg, De Hoef Amersfoort

De ontwikkeling van nieuwbouwappartementen in combinatie met de verduurzaming van een bestaand kantoorgebouw in het Hoefkwartier Amersfoort.

Osdorper Ban, Amsterdam

Technical Due Diligence aankoop Kerk aan de Osdorper Ban 130 en 132 te Amsterdam voor de Stichting Sokka Gakkai International Nederland.

Naardervaart, Naarden

Op het bedrijventerrein Gooimeer-Zuid in Naarden is NaarderVaart ontwikkeld. Het project bestaat uit 14 duurzame bedrijfsunits waarvan de meeste zijn voorzien van een royaal dakterras en een architectonische gevelbekleding met verduurzaamd houten stijlen. De bedrijfsunits lenen zich uitstekend voor een 50/50 combinatie van bedrijfsruimte, showroom, opslag en kantoorgebruik.

Park Jeruzalem Watergraafsmeer, Amsterdam

Herontwikkelen van 2 woonblokken met 82 vrije sectorwoningen, 50% voor particuliere verkoop en 50% voor een eindbelegger. In opdracht van Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen.

Tuytpark, Heerhugowaard

Midden in een dorpse, rustieke omgeving ontwikkelen we Tuytpark in opdracht van een samenwerking tussen Hoorne Vastgoed en Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen. Tuytpark kenmerkt zich door hoogwaardige en duurzame woningen, vrijstaande woningen met garage, twee-onder-één-kap woningen met garage, levensloopbestendige woningen en eengezinsrijwoningen die gefaseerd in de verschillende deelgebieden…

Wiborg, Houthaven

Nieuwbouwontwikkeling van 87 appartementen in pakhuisstijl in opdracht van Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen.

Vechtenstijn, Utrecht

In het Utrechtse Zuilen is het bedrijvencomplex Vechtenstein gelegen. Een verouderd bedrijfsgebouw midden in een woonwijk. In samenwerking met de gemeente Utrecht wordt gewerkt aan de optimale invulling van deze plek waarbij wordt gestreefd naar een combinatie van wonen en werken in een duurzaam en vooral leefbaar gebouw dat de…

Willem Witsenplein, Den Haag

Herontwikkeling van het voormalige kantoor van de Octrooiraad naar 58 royale appartementen in opdracht van Wilma Wonen en Reshape Properties.