Home ยป Projectontwikkelaar kantoorruimte
  • ✓ Duurzame vastgoed-ontwikkeling
  • ✓ Van initiatief tot en met oplevering
  • ✓ Onafhankelijke projectontwikkelaar

Wij zijn de ervaren projectontwikkelaar die u zoekt voor uw kantoorruimte. Van begin tot einde werken wij hard aan dit project waardoor we het beste resultaat voor u neer kunnen zetten. Ook kunnen wij voor u de juiste partners bij elkaar zetten, waardoor alles wat u wenst voor uw kantoorruimte ook echt waar wordt gemaakt. We zijn erbij van het eerste plan tot de oplevering van uw kantoorruimte.


Op zoek naar een projectontwikkelaar voor uw kantoorruimte?

Wij zijn de geschikte projectontwikkelaar voor uw kantoorruimte

Wij bij Opus Vastgoed zijn gedelegeerd projectontwikkelaar en kunnen als mede-participant de kantoorruimte van uw dromen realiseren. Door onze betrokkenheid en kennis zetten wij ons in van ontwerp tot en met de oplevering. Daarnaast fungeren wij ook als makelaar voor uw bedrijfsruimte. Wij helpen u dus verder als u een bedrijfspand wilt verkopen of kopen. Wilt u een volledig nieuw bedrijfspand laten bouwen? Ook daarvoor hebben wij de geschikte partners en investeerders voor uw bedrijfsunit.

Bekijk onze projecten

Wilt u dat wij u bijstaan als projectontwikkelaar voor uw kantoorruimte? We staan maar al te graag voor u klaar om u te helpen. Wij zetten onze expertise in om samen met u te kijken of het project haalbaar is op alle vlakken: commercieel, technisch maar ook maatschappelijk en juridisch. En als u zelf een kantoorpand te koop heeft staan, zoeken wij naar de juiste kandidaat. We hopen u snel te mogen verwelkomen tijdens een eerste afspraak en kennismakingsgesprek.