Home ยป Samenwerking bouwers
  • ✓ Duurzame vastgoed-ontwikkeling
  • ✓ Van initiatief tot en met oplevering
  • ✓ Onafhankelijke projectontwikkelaar

Wij streven tijdens ieder project naar een goede samenwerking met bouwers, investeerders en beleggers. Iedereen heeft natuurlijk andere wensen en daardoor verloopt ieder proces ook weer op een andere manier. Ook al moeten we bij iedere klant opnieuw kijken hoe we de opdracht aanpakken, onze betrokkenheid en toewijding is wel overal hetzelfde.


Op zoek naar een bedrijfsruimte?

Wij streven naar een goede samenwerking met bouwers

Een goede samenwerking met onder andere bouwers, is de sleutel tot een groot succes. Wij als makelaar voor uw bedrijfsruimte willen onze expertise inzetten om ieder project zo goed mogelijk te laten verlopen. Niet alleen willen we een goede samenwerking met bouwers, we willen er ook voor zorgen dat we de beste investeerders voor uw bedrijfsunit kunnen regelen. Want als u een nieuwbouwbedrijfspand wilt realiseren, heeft u daar natuurlijk enkel de beste mensen voor nodig. Wij doen ons uiterste best om deze mensen voor u te regelen.

Neem nu contact op

Heeft u plannen om een bedrijfspand te verkopen? Wij kijken samen met onze partners of wij een geschikte koper voor u kunnen vinden. Wilt u liever zelf iets kopen? Op dit moment hebben wij in Tiel, Geldermalsen en in Buren bedrijfsunits leegstaan die we graag aan u willen laten zien. Ook als u volledig voor een nieuwbouwproject wilt gaan, kunnen wij u helpen. Via ons contactformulier kunt u gemakkelijk een afspraak maken, maar u kunt ook even bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)20 261 76 24.